fbpx

Over Voltbike

De bromfiets en de scooter hebben het steeds moeilijker in de stad. Eigenlijk willen de grote steden van deze vervoersmiddelen af omdat ze vervuilend zijn en lawaai maken. Wij delen die mening maar vinden wel dat het vervoer leuk moet blijven.

Ons alternatief is de Voltbike. Deze compacte elektrische vouwfiets is een stijlvolle e-bike. De batterij zit in de zadelpen verwerkt, hierdoor lijkt het net een normale vouwfiets. Maar met behulp van de 250W motor die erin zit is het echt een stoere fiets met behoorlijk wat kracht.

De Voltbike is klein in omvang maar groots in comfort. Dankzij het aluminium frame en voorvork weegt de fiets helemaal niks maar heeft hij wel de stijfheid die je bij een fiets wilt hebben. Daarnaast mag je hem meenemen in het openbaar vervoer. Doordat je de fiets kan inklappen mag je hem meenemen in de metro, bus, tram of trein. Hiervoor hoef je niks extra’s te betalen. Zo kan de Voltbike een aanvulling zijn voor mensen die het openbaar vervoer gebruiken, maar ook graag wat vaker willen fietsen.

Voltbike specificaties

Motor: 36V 250W
Banden: 20 inch
Batterij: 36V 14Ah Samsung Lithium-batterij
Display: LCD
PAS: 5 standen
Maximum snelheid: 25 km/uur
Range: >60km met trapondersteuning
Gewicht: 23kg
Remmen: 160mm schijfremmen
Versnellingen: Shimano

 

Voltbike S specificaties

Motor: 36V 250W
Banden: 16 inch
Batterij: 36V 7Ah Samsung Lithium-batterij
Display: LCD
PAS: 5 standen
Maximum snelheid: 25 km/uur
Range: >40km met trapondersteuning
Gewicht: 14kg
Remmen: 160mm schijfremmen
Versnellingen: Shimano

 

Snorfietsers per april naar rijbaan

Snorfietsers worden in Amsterdam vanaf 8 april 2019 in nagenoeg de hele stad naar de rijbaan verbannen en zijn vanaf die datum verplicht een helm te dragen. Dat heeft gemeente vastgelegd in een besluit dat vandaag in de Staatscourant is gepubliceerd.